Iskustvo & KVALITET

iskustvo o kvalitetu brendovaširom sveta želimod a podelimo sa vama

Dvadeset godina sa puno ljubavi istražujemo spoj kvaliteta i estetike obuće i aksesoara kao i modnih trendova. Uporište naše jedinstvenosti je italijanska tradicija u kvalitetu i estetici.Svoju prvu prodavnicu otvorili smo u samom centru Beograda, 2000 godine. Tada smo se predstavili italijasnkim proizvođačima i svojim prvim kupcima. Danas sa bogatim iskustvom zastupamo multibrend maloprodaju i veleprodaju odabranih brendova. Unistar tim je mnogo više od veleprodaje obuće jer se Unistar Usluga ne odnosi samo na administrativne prodajne procese. Mi smo tu da Vam pomognemo da postnete zapaženi, umapćeni i na široko pominjani u svetu kupaca modne obuće. - , šta je odraz autentičnosti, stilske hrabrosti, elegancije, ekstravagancije, klasike ili luksuza.

LAKO DO PORUDŽBINE

Prvi korak

Ponuda i katalog

Nudimo Vam kvalitetne prezentacije i sve neophodne informacije kako bi ste napravili inicijalni odabir

Drugi Korak

Konsultacija i odabir

Organizujemo sastanak pregleda uzoraka i pružamo vam svo naše iskustvo, kao i sve dodatne informacije.

Treći Korak

Porudžbina i uslovi

Uz naše iskustvo, dogovori oko svih uslova i sama porudžbina biće Vam vrlo jednostavna

Četvrti Korak

Prestižni brednovi kod vas

Sa nama imate garanciju sigurnosti i različite modele isporuke.

Konsultacije i odabir u našem Showroom-u

Odabir za porudžbinu iz našeg asortimana organizujemo u  našim prostorijama  Unistar Showroom-a sa izloženim uzorcima. Uz naš tim sa dvadesetogodišnjim iskustvom trgovine u veleprodaju i maloprodaji sa prestižnim, klasičnim i novim brendovima obuće i aksesoara iz celog sveta, pravim i opsežnim informacijama pomažemo svim našim saradnicima da naprave dobar i kvalitetan tržišni odabir. 

Kontaktirajte nas

Postavite nam pitanja ili organizujte konsultacije u vezi svih detalja vašeg interesovanja. Naš tim će Vas u najbržem roku kontaktirati.