brend

LUZ DA LUA

Stil, glamur i sofisticiranost: brend Luz da Lua oličava ova tri koncepta i proširuje ovu sliku na sve što okružuje njeno ime.

brend

LUZ DA LUA

Stil, glamur i sofisticiranost: brend Luz da Lua oličava ova tri koncepta i proširuje ovu sliku na sve što okružuje njeno ime.

Uni star Veleprodaja
Generalni distributer brenda Luz Da Lua

Elegancija, sofisticiranost Stil

Sa 26 godina na tržištu, luz da lua proizvodi i brend prodaje se širom sveta

Luz da Lua je jedan od glavnih brendova torbi, cipela i pribora u Brazilu. Povezano sa glavnim trendovima u modi i potrošnji, uvek nastoji da proizvede jedinstvene komade koji prevazilaze očekivanja savremenih žena. Pažnja detaljima, posebna koža, ekskluzivne teksture i boje, ručno izrađeni dodiri, personalizovani metali samo su neke od karakteristika koje proizvode Luz da Lua čine predmetima želje i kontakta sa vašim torbama i cipelama istinskim i potpunim iskustvom. Loja Luz da Lua je sigurna, laka, brza i praktična.

KATALOG

sezona

2021/22

2021/22

SEZONA

Uvek pratite Lidere i pionire

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Osnovan 1993. godine sa sedištem u Novom Hamburgu na jugu Brazila, Luz da Lua je ženski modni brend koji proizvodi kvalitetne torbe, obuću i pribor sa visokim stepenom originalnosti.
Sve njegove aktivnosti temelje se na neprestanoj potrazi za savršenstvom u materijalima, završnoj obradi, teksturama, bojama i uzorcima.

Sa 26 godina na tržištu, naši proizvodi su širom sveta. Proširenje je počelo 2006. godine i svaka prodavnica je dobila jedinstveni arhitektonski dizajn. Okruženje prodavnica je veoma prijatno i izuzetno elegantno! Danas postoji 47 franšiza, 25 sopstvenih prodavnica i preko 1500 multibrendova širom zemlje i inostranstva.
Brend je prepoznat na tržištu modnih dodataka zbog fascinacije koju tašne i cipele igraju u zamišljenoj ženstvenosti.
Sve više, moderan i sa besprekornim kvalitetom kože i metala, Luz da Lua nudi proizvode napravljene sa strašću, mešajući tehnologiju i ručno izrađene za isporuku ekskluzivnosti i sofisticiranosti.

Kontaktirajte nas

Postavite nam pitanja ili organizujte konsultacije u vezi svih detalja vašeg interesovanja. Naš tim će Vas u najbržem roku kontaktirati.